Mandje

GOLDLIK Times: zondag om 08:00, 09:45, 11:30

Blog Listing

5 juli

Goldlik gepubliceerd geheel nieuw systeem-GLACS.

Goldlik lichte meubels
   

Na onderzoek, GOLDLIK GLACS systeem werd geboren, het systeem van creatieve communicatie technologie en LED-verlichting controle systeem te combineren met de traditionele LED-licht thuis beter kunnen controleren, in combinatie met de muziekspeler controles maken, de hele scène met de muziek ritme te verenigen,

Geplaatst door admin

Geplaatst 27 april 2014

Tags: GOLDLIK, GLACS, LED Meubilair

02
Aandeel
5 juli

De zonne-energie LED-verlichting

Goldlik lichte meubels
   

Buitenverlichting industrie, en vele andere toepassingen voor toonaangevende bedrijven, uitgaande van de kracht is oneindig, en altijd beschikbaar. Dit komt door de betrouwbaarheid van de electrnic rooster - althans in de ontwikkelde landen van de wereld. Dit zal ongetwijfeld het leven gemakkelijker voor lampen / lichtontwerper die in de meeste gevallen, zijn in staat om te scheiden van de energie-eigenschappen van de lamp te maken. Ontwikkelde landen beginnen te leren van de macht is verre van onbeperkt. GOLDLIK niet stoppen om na te denken, alternatieven voor de traditionele energiebronnen te verkennen, het gebruik van zonne-energie met het oog op de vraag naar traditionele energiebronnen te verminderen. GOLDLIK ontwikkeld technologie zal een hoge efficiëntie van het gebruik van zonne-energie te bereiken, en toegepast op LED-verlichtingstechnologie gebied.

Geplaatst door admin

Geplaatst 27 april 2014

Tags: Goldlik, Solar, Led Light

02
Aandeel
5 juli

Goldlik Nieuwe LED Meubilair Model Gepubliceerd

GOLDLIK recent ontwikkelde een nieuw Modle, het verrijken van de aard van de LED-licht meubilair, de vorm van het model geproduceerd ziet er erg mooi.

Geplaatst door admin

Geplaatst 27 april 2014

Tags: Goldlik, LED Meubels, Model

02
Aandeel
5 juli

GOLDLIK gepubliceerd nieuwe DMX controller

GOLDLIK gepubliceerd Kosteneffectieve, krachtige DMX licht controller, het kan worden gebruikt voor het opslaan en lichteffect programma af te spelen voor het apparaat, hoeft u niet de technische expertise hebben en vereist geen gespecialiseerde opleiding, computer bediening door de lichteffecten die u wilt bewerken is goed, en zet spelen op de SD-kaart.

Geplaatst door admin

Geplaatst 27 april 2014

Tags: GOLDLIK, DMX, LED Meubilair

02
Aandeel

Aankomende evenementen